Contact

Contact

Neem contact met ons op

Ben jij enthousiast geworden over één van onze vacatures? Of wil je meer informatie weten over werken bij Koopman?

Neem contact op met één van onze recruiters en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons Koopman Team.

Maak kennis met onze recruiters

Als je bij Koopman solliciteert is de kans groot dat je onze recruiters Leanne of Willemijn tegenkomt. Als corporate recruiters zijn zij verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle vacatures binnen Koopman. Zij doen de werving en selectie voor chauffeurs, voor medewerkers in de werkplaats en alle staffuncties op alle locaties in Nederland.

Zij adviseren je bij jouw loopbaan, brengen je in contact met de juiste persoon en ondersteunen je bij het sollicitatieproces.

Wil je meer weten over een vacature of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met hun op.

Naast de vacatures van staffuncties, administratie, financieel, ICT en stages richt ik mij binnen Koopman voornamelijk op de vacatures voor de Compounds, Cargo en Chauffeursdiensten. 

Wil jij hier meer over weten? Neem gerust contact met mij op.

Naast de vacatures voor staffuncties, administratie, financieel, ICT en stages houd ik mij bezig met de vacatures voor Autotransport binnen Koopman en natuurlijk de bijbehorende Masterclass.

 

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met mij op.

Contactformulier

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vacatures, werken bij Koopman of onze sollicitatieprocedure. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door op verzenden te klikken geeft u aan kennis te hebben genomen van ons privacy statement en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt.