Contactformulier Werken bij Koopman

Heeft u een algemene vraag voor ons? Vul dan hier uw gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Door op verzenden te klikken geeft u aan kennis te hebben genomen van ons privacy statement en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt.

Corporate Recruiters

Willemijn Meewis

 

Geboren en getogen in het midden van het land maar inmiddels al heel wat jaren gesetteld in de kop van Drenthe. Ik ben sportief en gek op lekker eten met de bijbehorende wijntjes. 

 

Sinds begin 2021 ben ik werkzaam bij Koopman als Corporate Recruiter. Samen met Leanne ben ik verantwoordelijk voor alle instroom van nieuwe medewerkers, zorgen wij dat Koopman goed op de kaart komt te staan als werkgever en willen wij het chauffeurs vak zo aantrekkelijk mogelijk maken. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de werkenbij site.

 

Ik houd mij bezig met de Autotransport binnen Koopman en natuurlijk de bijbehorende masterclass.

 

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op.

 

w.meewis@koopman.nl of 06-52663178

Leanne Dijk

 

Woonachtig in Friesland. In mijn vrije tijd game ik graag, ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en praat ik maar al te graag over mijn huisdieren. 

 

Sinds februari 2020 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Koopman als Corporate Recruiter. Binnen Koopman mag ik mij bezighouden met de invulling van de vacatures en help ik zo het bedrijf groeien. Samen helpen we Koopman op de kaart te zetten als werkgever. Ook vind je de avonturen van Willemijn en mij op onze Instagram pagina. 

 

Ik richt mij binnen Koopman voornamelijk op de compounds, Cargo en Chauffeursdiensten.

 

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op.

 

l.dijk@koopman.nl of 06-10009301