Over Koopman

Over Koopman

Autotransport

Je hebt ze vast wel eens zien rijden, die grote combinaties met meerdere autos erop, creatief op de trailer gestapeld. Koopman is marktleider op het gebied van autotransport. Koopman Autotransport vervoert per jaar voor 24 grote merken waaronder Mercedes, Volkswagen en Nissan. In totaal ongeveer 1 miljoen per jaar. Regelmatig zijn wij op zoek naar een chauffeur voor het autotransport tussen de vestigingen en de dealers. Je transporteert de meest uiteenlopende auto’s, van occasions tot de meest exclusieve modellen. Je werkt voornamelijk in Nederland en af en toe rijd je een rit naar bijvoorbeeld Duitsland of België en soms wel verder. Als chauffeur autotransport ben je behalve een vakkundig vrachtwagenchauffeur, ook nog eens secuur als het gaat om het verantwoordelijk opladen van de personenwagens. Dit vergt de nodige creativiteit en ook fysiek wordt het nodige van je gevraagd.

Cargo & Transmission

Bij Koopman Cargo verzenden wij complete ladingen, van 50 pallets tot enkele kleine pakketjes. Deze bestaan voornamelijk alle droogstukgoederen zoals karton. Dit doen we door de hele Benelux waar wij een uitstekend netwerk hebben opgebouwd. Zie jij je al rijden in een mooi MAN van Koopman? Opstappen kan op meerdere standplaatsen in Nederland of op de vestiging in Noordhorn of Nijkerk. Als chauffeur bij Cargo heb je veel contact met onze relaties en bouw je leuke contacten op. We werken met meerder vaste partners waar je je snel thuis zult gaan voelen.  

 

Koopman Transmission is een distributiedienst wat bestaat uit meerder eigenaren. Twee daarvan horen bij Koopman. Deze zijn gevestigd in Noordhorn en Bergen op Zoom. Hier verzorgen wij voornamelijk pakketdiensten maar ook andere diensten als pallets en bijvoorbeeld meubels. Daarnaast beschikken wij op deze locaties over een groot warehouse voor de opslag en voorraadbeheer. 

Werken bij Transmission is een prachtige start om alle facetten van logistiek te leren kennen. Dit kan zijn heftruckchauffeur, Order Picker en koerier maar ook planning en chauffeur op de bakwagen. Volop leer en groeimogelijkheden dus. 

Car Terminal & Automotive Solutions

Een locatie waar verschillende vakgebieden samenkomen. Parkeerplaatsen, opslag en werkplaatsen. Hier doen we bijna alles, bijvoorbeeld schadeherstel, auto’s poetsen,  bestickeren en apparatuur inbouwen. Alles is mogelijk. Hier pas je helemaal thuis als je van alle markten thuis bent, flexibel bent ingesteld en uiteraard breed inzetbaar. Super als jij je specialisme meebrengt natuurlijk! Onze compounds vind je in Putten, Born en Amsterdam. 

Koopman Chauffeursdiensten

Als hiker ben je graag onderweg. Of dat nou met het OV of een mooie leaseauto is. Leuke manier van bijverdienen toch? Bijvoorbeeld naast je studie of opleiding. Als hiker bij Koopman Fleetforce word je volledig naar jouw beschikbaarheid ingeroosterd. Je rijdt auto’s van A naar B, bijvoorbeeld; vanaf de dealer naar de nieuwe eigenaar. Als autoliefhebber kom je hier helemaal aan je trekken maar daarnaast zetten we jou ook aan het werk. Je bent namelijk ook verantwoordelijk voor de inspectie van de auto’s. Je bent dus niet alleen chauffeur maar ook inspecteur.