Stages

Stages

  • Respect voor mens en milieu
  • Betrouwbaarheid
  • Samenwerken
  • Ondernemend

Momenteel hebben wij geen ruimte voor een chauffeur in opleiding, nieuwe aanmeldingen worden meegenomen naar de volgende ronde.

 

Ben jij iemand van de praktijk en steek jij graag je handen uit je mouwen dan past ons leerwerktraject bij jou!

Wij van Koopman Transmission zoeken als stabiel leerbedrijf VMBO leerlingen met diploma die de opleiding van chauffeur wegtransport willen doen.

Deze opleiding van 2 jaar doen wij als leerbedijf samen met STL (Sector Transport en Logistiek) en een MBO (in de regio).

 

Hoe ziet een 2 jarige opleiding er dan uit?

Je gaat 4 dagen per week werken bij het leerbedrijf, hier ga je beginnen als Logistiek medewerker en als je gaat slagen voor je rijbewijzen schuif je een plaatsje door.

Voorbeeld: B rijbewijs rijden op een busje, C rijbewijs rijden op een bakwagen en uiteindelijk CE rijbewijs voor het rijden op een trailer.

Je gaat 1 dag per week naar school hier leer je het vak van chauffeur in theorie. Je moet dan denken aan vakken als administratie, voertuigkennis, rijbewijzen, code95 maar ook algemene vakken als Nederlands en Engels.

STL zorgt er tenslotte voor dat alles financieel goed geregeld is en is het contact tussen leerbedrijf en MBO.

 

En als ik na 2 jaar mijn diploma chauffeur wegtransport heb?

Dan gaan we eerst een feestje bouwen, en dan kijken wat jij voor chauffeur zou willen zijn binnen onze organisatie.

Doordat wij een van de grootste logistieke dienstverlener zijn is de keuze reuze.

Je kan bij Transmission blijven en daar alle vormen van distributie doen; vervoer van zwembaden tot Belgische bonbons en alles daar tussen.

Of je kiest voor Cargo en rij je op een dikke trailer door de Benelux en een stukje Duitsland. Je vervoert dan bijv. auto-onderdelen voor een importeur tot giga rollen karton van duizenden kilo’s.

 

Wat kost een BBL opleiding? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Tenslotte kan je kiezen voor Autotransport, je vervoert dan met een trailer meer dan 24 merken auto’s door heel west Europa en ben je ook een paar nachten weg.

Uiteraard krijg je hier nog een aanvullende opleiding voor in de vorm van een Masterclass Autotransport.

 

Loopt de brandstof inmiddels door je aderen en ben jij die leerling die graag als trucker King of the road wil zijn, zeg dan nu je krantenwijk op en stap in de wereld van Koopman Logistics.