LinkedIn

Menu

Midden Nederland - Hiker/Chauffeur leaseauto's

Flexibele werktijden. Ideaal als bijbaan. We plannen vanaf je thuisadres aangepast op jouw beschikbaarheid.

De baan

Ben je op zoek naar een leuke manier om bij te verdienen? Houd je van autorijden en zou je best willen werken als chauffeur? Ben jij minimaal 1 jaar in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs B? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor Koopman Fleetforce, onderdeel van Koopman, in Putten ben ik op zoek naar enthousiaste, klantvriendelijke en flexibele hikers. Als hiker ben je graag onderweg. Of dat nou met het OV of een mooie leaseauto is.

De functie:
Als hiker bij Koopman Fleetforce word je volledig naar jouw beschikbaarheid ingeroosterd om vervolgens leaseauto's van een leaserijder naar andere leaserijders te rijden. Daarbij doe je voor de wisseling ook een nauwkeurige inspectie van de auto. Je bent niet alleen chauffeur maar ook inspecteur. Hiervoor hebben we een speciale app ontwikkeld. Het kan ook zijn dat je de auto naar Putten rijdt waar de auto de nodige onderhoud of schadeherstel kan krijgen.

Woon je niet in de buurt van Putten? Geen probleem, wij plannen zoveel mogelijk vanaf jou woonplaats of verblijfadres. En natuurlijk ook weer terug. Als hiker rijd je hele leuke auto's en daar horen natuurlijk ook hele leuke hikers bij. Daarom hanteren wij een dresscode en verwachten wij een servicegerichte houding van je. De leaserijders sta je klantvriendelijk te woord en je gaat voor een uitstekende dienstverlening.

Onze planning houdt altijd rekening met jouw woonplaats. Dus je startlocatie en eindlocatie is bijna altijd in de regio van je eigen woonplaats. Dit is geen fulltime functie en is bedoeld als baan naast een studie.

Wil je graag meer weten over de functie? Bel, Whatsapp of mail dan met Jelmer van der Ploeg of Mookly van den Hoek, via tel. nr.: 06-10007883 of ikwordhiker@koopman.nl.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!


Wat hebben we jou te bieden?

Bij Koopman kan je rekenen op veel plezier en flexibiliteit.

Verder krijg je:

  • Een gemiddeld loon van €10 per uur!
  • Een leuke dynamische werkomgeving
  • Al rijdend de mooiste plekken van Nederland te zien, en dat betaald!
  • Rijden in de mooiste auto's
  • Een top (bij)baan compleet aangepast op jouw beschikbaarheid dus goed te combineren met studie en/of andere activiteiten

Wat verwachten we van jou?

Als hiker heb je een rijbewijs B minimaal 1 jaar in je bezit en ben je minimaal 1 dag in de week beschikbaar voor hikers werkzaamheden.

Ook herken je je in het volgende:

  • Je bent klant- en servicegericht
  • Je bent representatief
  • Je bent in het bezit van een OV Studentenkaart