Bas Buchner

Bas Buchner

"

Samen maken we het werk af voor onze klant

Bas Buchner, sinds 1999 werkzaam bij Koopman als transport manager bij Cargo.

Koopman heeft een grote groei doorgemaakt met het starten van een partnerschap met de opdrachtgever. Bas mocht het partnerschap transport oppakken voor de klant No Kappa bij Koopman, toen nog onder de naam Koopman Depotrans. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij zijn vorige werkgever AJ Veurink, was dit een mooie uitdaging.

Wat Bas vind van Koopman als werkgever?

"Een prettige werkgever want anders houd je het geen 22 jaar vol. Aandacht voor elkaar als collega’s, zeker ook verschillende inzichten en uitgangspunten. Maar daarin vinden we elkaar dan wel weer doordat we oog, oor en respect hebben voor elkaar. We spreken elkaar op een normale manier aan, niet schelden of vloeken, maar soms als het moet wel stevig en duidelijk aangeven dat er iets gedaan moet worden. "

"

Koopman is een mooi bedrijf waar elke medewerker er mag zijn en er ook aandacht en zorg is voor die medewerker als er dingen zijn met hem zelf of thuis.

Waar voor Bas de meeste uitdaging in zit? Dat de dienstverlening naar klanten met de K van Koopman inhoud krijgt door kwaliteit en kwantiteit. En daarnaast dat de chauffeur gehoord wordt en we samen nadenken over aanpassingen die passend zijn voor de chauffeur en Koopman. Het sociale van het bedrijf is dat je als chauffeur een belangrijke spil bent voor het bedrijf en dat we dus altijd willen luisteren naar het verhaal van de chauffeur en daar maatwerk voor maken.