Koopman als werkgever

Koopman als werkgever

  • Familiebedrijf
  • Diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Wij kijken vooral naar wat jij nodig hebt!

Over Koopman

Op onze website koopman.nl kun je lezen waar we voor staan, welke diensten we bieden en hoe onze klanten over ons denken. Maar hoe zijn de medewerkers bij Koopman, hoe is de sfeer op de werkvloer, wat kun jij verwachten als je bij ons komt werken? Dat vertellen we je graag, zodat jij kunt beoordelen of Koopman bij je past. 

De kracht van familie

Al 100 jaar zijn wij als familiebedrijf actief in de dynamische, logistieke markt. Met meer dan 1.100 betrokken medewerkers in Nederland, België en Duitsland bieden we klanten complete logistieke oplossingen aan. Wij kijken naar de lange termijn. Dat doen we met onze klanten, maar ook met onze medewerkers. We geven vertrouwen en maken onze beloftes waar. We hebben een veilige werkomgeving, waarin fouten maken mag. Daar leren we samen van.

 

Bij Koopman word je gezien en mag je zijn wie je bent. Wij kijken niet alleen naar wat wij nodig hebben, maar vooral naar wat jij nodig hebt. Doordat wij voldoende mogelijkheden bieden voor je verdere ontwikkeling, krijg je bij ons de mogelijkheid om te groeien als mens en professional. Wij geloven in onze mensen. Wij zijn committed to our people.

We leren elke dag

Groeien en ontwikkelen doen we samen. We kijken naar jouw mogelijkheden en bepalen samen jouw ontwikkelplan. Wees nieuwsgierig en ondernemend, daar houden wij van. Kansen zien en benutten. We zijn ambitieus als bedrijf, maar ook onze medewerkers helpen we bij het bereiken van hun ambitie.

 

Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid. Voor jou, maar ook voor de wereld om ons heen. We kiezen voor duurzame ontwikkeling, met de focus op lange termijn relaties met onze medewerkers en partners.

Onze mensen vertellen

Wat onze organisatie nu echt uniek maakt zijn onze medewerkers. Lees hier alle verhalen.

"Ik kom op zoveel mooie plekken waar ik anders niet zou komen. De chauffeurswereld voelt als een grote familie."

"Ik ben heel blij dat Koopman mij deze kans heeft geboden"

 

"Het is mooi om te zien dat steeds meer vrouwen in deze branche komen werken."