Werken & leren

Werken & leren

  • Masterclass autotransport
  • Leerwerktraject (BBL)
  • Stages
  • Geen rijbewijs? Geen probleem!

Haal het beste uit jezelf

Bij Koopman kijken we niet alleen wat wij nodig hebben, maar vooral naar wat jij nodig hebt. Bij ons kun je groeien als mens en als professional. Of je nu net begint, een switch gemaakt hebt van ander werk, je op hetzelfde niveau op de hoogte wilt blijven of juist wilt doorgroeien. Wij bieden voldoende mogelijkheden om zelf sturing te geven aan je loopbaan. Met aandacht voor wie jij bent, wat je doet en wat je kan. 

Masterclass

Ben jij CE-chauffeur en wil jij de fijne kneepjes van het vak als chauffeur Autotransport leren? Meld je dan aan voor onze Masterclass!

Tijdens onze Masterclass leer je laden en lossen van auto's, het vastmaken van de auto's en de nodige theorie zoals veiligheid en wet- en regelgeving. Daarnaast krijg je een mentorchauffeur toegewezen die jou gedurende het eerste jaar zal begeleiden.

 

Wat je hiervoor nodig hebt? Naast het CE-rijbewijs beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen, want de eerste periode is behoorlijk intensief.

Leerwerktraject (BBL)

Ben jij iemand van de praktijk en steek jij graag je handen uit je mouwen? Dan past ons leerwerktraject bij jou! Wij dagen mensen graag uit om hun eigen talent te ontdekken en te ontwikkelen. Als stabiel en erkend leerbedrijf leren wij jouw graag de kneepjes van het vak, samen met STL (Sector Transport en Logistiek) en een MBO uit de regio. 

Er zijn veel mooie beroepen in onze branche. Volg jij een BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) opleiding als bijvoorbeeld chauffeur, automonteur, technisch specialist, logistiek medewerker of autospuiter? Dan kun je bij ons terecht en beginnen met geld verdienen én leren tegelijk!

Meewerkstage of afstudeeronderzoek

Bij Koopman zijn we continu op zoek naar verbetering en willen we ons graag blijven ontwikkelen. Deze mogelijkheid willen we ook graag bieden aan studenten en aanstormend talent. Bij Koopman is daarom volop ruimte voor een meewerkstage en/of een afstudeeronderzoek of -opdrachten.

(Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor stages.)