Werken & leren

Werken & leren

  • Klant eerst
  • Betrouwbaarheid
  • Samenwerken
  • Ondernemend
  • Respect voor mens en milieu

Werken en leren bij Koopman

Wij vinden het belangrijk dat iedereen haar of zijn talenten kan ontwikkelen en gebruiken. Daarom bieden wij verschillende stages en leerwerktrajecten aan. Koopman is een omgeving waar eigen initiatief loont en waar je ontzettend veel leert.

Meewerkstage of afstudeeronderzoek

Bij Koopman zijn we continu op zoek naar verbetering en willen we ons graag blijven ontwikkelen. Deze mogelijkheid willen we ook graag bieden aan studenten en aanstormend talent. Bij Koopman is daarom volop ruimte voor een meewerkstage en/of een afstudeeronderzoek of -opdrachten. Iets voor jou? Solliciteer op onderstaande vacatures of vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Leerwerktraject (BBL)

Ben jij iemand van de praktijk en steek jij graag je handen uit je mouwen? Dan past ons leerwerktraject bij jou! Wij dagen mensen graag uit om hun eigen talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als stabiel leerbedrijf leren wij jouw graag de kneepjes van het vak, samen met STL (Sector Transport en Logistiek) en een MBO uit de regio. 

Masterclass

Ben jij CE-chauffeur en wil jij de fijne kneepjes van het vak als chauffeur Autotransport leren? Meld je dan aan voor onze Masterclass!

Tijdens de 6-weekse Masterclass leer je laden en lossen van auto's, het vastmaken van de auto's en de nodige theorie zoals veiligheid en wet- en regelgeving. Daarnaast krijg je een mentorchauffeur toegewezen die jou gedurende het eerste jaar zal begeleiden.

Wat je hiervoor nodig hebt? Naast het CE-rijbewijs beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen, want de eerste periode is behoorlijk intensief.