David van Oosterhout

David van Oosterhout

"

We werken bij Koopman met de beste materialen, alles is goed geordend en zeer netjes. De nieuwste technieken worden gebruikt, daar onderscheid Koopman zich duidelijk in.

David van Oosterhout werkt al 7 jaar met veel plezier bij Koopman als autospuiter.

 

Al 7 jaar is David werkzaam bij Koopman als autospuiter, met veel plezier! Na zijn middelbare schooltijd is hij een opleiding gaan volgen tot autospuiter aan het Deltion College in Zwolle. 

 

Destijds was het onder zijn vrienden een populair vakgebied om aan de slag te gaan. David heeft deze trend gevolgd en zorgt er nu voor dat auto's weer piekfijn afgeleverd worden. Het is een cosmetisch vak, als autospuiter zie je echt resultaat van je werk. Dit geeft David nog altijd veel voldoening. Van schade auto's tot nieuwe auto's die van een kleur voorzien moeten worden, David regelt het. Hij is altijd trots op het eindresultaat en dat geeft een enorme kick! 

 

 

"

Werken als autospuiter is heel cosmetisch, je gaat heel gedetailleerd te werk. Deze precisie zorgt ervoor dat je veel eer van je werk hebt!

David van Oosterhout — Autospuiter

"Ik zit hier goed op mijn plek, er worden mij veel kansen geboden om dingen te leren en aan mooie projecten te werken. Koopman staat open voor eigen inbreng. Er is een grote diversiteit op de werkvloer, er zijn veel nationaliteiten aan het werk. De sfeer op de werkvloer is zeer gemoedelijk en we hanteren als voertaal Engels. We werken bij Koopman met de beste materialen, alles is goed geordend en zeer netjes. De nieuwste technieken worden gebruikt, daar onderscheid Koopman zich duidelijk in."

"

Ik merk veel waardering in mijn team en van mijn leidinggevende. Naar ideeën wordt goed geluisterd en als ik ergens vrij voor wil vragen kan dit eigenlijk altijd.

David van Oosterhout — Autospuiter