Gerhard Kolk

Gerhard Kolk

"

Ik ben er trots op dat we het logistieke autotransport-concept tot een succes hebben gemaakt.

In 2014 kwam Gerhard Kolk in dienst bij Koopman als Manager Process Improvement Autotransport. Inmiddels is hij Director Operations Autotransport, een functie waarin hij verantwoordelijk is voor het Europese distributienetwerk van Koopman Autotransport en leiding geeft aan 400 collega's. Gerhard vormt samen met Ad ten Brink en Theo Roelofs het directieteam Autotransport. 

Optimale operatie

Gerhards functie is veelomvattend: "Als Director Operations heb je met alles te maken wat nodig is om de operatie op zijn best te laten draaien: klantcontact, financiën, HR, persoonlijke aangelegenheden op kantoor. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn functie zo boeiend. Maar het mooiste in dit familiebedrijf is voor mij dat ik bij Koopman alle vrijheid en ruimte heb om mezelf als ondernemer neer te zetten. Een goed voorbeeld daarvan is dat ik de kans kreeg een nieuw logistiek autotransport-concept te ontwikkelen. 

"

Bij Koopman heb ik alle vrijheid en ruimte om mezelf als ondernemer neer te zetten.

Nominatie

Het concept leverde Gerhard een nominatie op voor de titel 'Logistiek Manager van het Jaar'. Gerhard: "Dat was een fantastische erkenning. Ik ben er trots op dat we als operationeel team het logistieke autotransport-concept tot een succes hebben gemaakt: we zijn al met 30% gegroeid. Daardoor kunnen we aan onze contractuele verplichtingen  blijven voldoen in deze bijzonder complexe arbeidsmarkt."