Ilse Meijer

Ilse Meijer

"

Dit is mijn ideale bijbaan, omdat het zo flexibel is! Ik vind het top dat je je beschikbaarheid per week kan doorgeven.

Ilse Meijer is naast studente bedrijfskunde in Amsterdam ook hiker bij Koopman Chauffeursdiensten. Woonachtig in Lelystad heeft ze de ideale centrale locatie voor het inplannen van ritten. Voor Ilse is hiker de ideale bijbaan, ze rijdt in de mooiste auto's en ziet veel verschillende plekken.

 

Hoe ben jij bij Koopman terecht gekomen?

 "Ik zag via een oud klasgenoot vaak foto’s van mooie auto’s voorbij komen. Toen heb ik een keer gevraagd wat voor werk hij deed; en zo kwam ik bij Koopman terecht!"

 

Wat is de leukste/memorabele rit die jij tot nu toe gereden hebt?

 "Dat was denk ik een super dikke BMW X5 die ik van Born naar Rotterdam mocht rijden. De auto was echt met alle opties uitgerust, en het was een aardige rit naar Rotterdam toe dus ik kon er ook echt even van genieten! Al vind ik het ook wel leuk om in een bakwagen of een sprinter te moeten rijden hoor."

 

Zou jij deze baan aanraden bij jouw vrienden?

 "Ja, ik zou deze baan zeker aanraden bij mijn vrienden, omdat je je eigen tijd in kan delen en veel verschillende dingen meemaakt!"

Do's

"

Hou contact met je klant! Dus bel van tevoren om aan te geven hoe laat je op locatie bent. Dat is fijn voor de klant, en zo kom je zelf ook niet voor een dichte deur te staan! Dat haalt namelijk je hele planning overhoop, wat niet handig is.

Don'ts

"

Als een robot te werk gaan. Vaak vinden klanten het leuk als je nog een praatje met ze maakt (of niet, ook prima natuurlijk), dus doe dat ook vooral! Onthoud: mensen krijgen vaak een nieuwe auto geleverd, wat natuurlijk altijd een leuk moment is. Persoonlijke aandacht is altijd fijn.

Waarom is het de ideale (bij)baan voor jou?

 "Omdat het zo flexibel is! Ik vind het top dat je je beschikbaarheid per week kan doorgeven. Zo werk je ook niet verplicht een aantal uur maar kan je het helemaal op je eigen leven afstemmen. Daarnaast vind ik het leuk om op zoveel verschillende plekken te komen en de mooie auto’s te mogen rijden!"

 

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

 "Het fijnste vind ik wanneer ik op tijd begin ’s ochtends. Dus dat ik bijvoorbeeld tussen 8 en 9 uur in Zwolle start, en zo ook op tijd klaar ben ’s middags (al lukt dat vaak niet tijdens een maandwissel haha). Ik heb gemiddeld 3 a 4 ritten op een dag. Meestal zit daar dan ook een wat langere rit tussen (denk aan 1,5 tot 2 uur rijtijd). Dus wanneer ik de eerste auto heb afgeleverd ga ik door naar mijn volgende adres om de volgende op te halen, tot alle auto’s zijn afgeleverd. Meestal eindig ik rondom Lelystad, dus Almere, Amsterdam etc. dan ben ik rond een uurtje of 16:00/17:00 weer thuis!"

 

 

Meer weten over Ilse haar bijbaan? Volg ons op TikTok of bekijk de vacature en solliciteer!