Marianka van Soelen

Marianka van Soelen

  • Familiebedrijf
  • Diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Wij kijken vooral naar wat jij nodig hebt!
"

Het is mooi om te zien dat steeds meer vrouwen in deze branche komen werken

Marianka van Soelen, 35 jaar en allround monteur bedrijfswagens bij Koopman Truck & Trailerservice in Nijkerk. Ze is 1e bedrijfswagentechnicus, tachograaftechnicus, APK keurmeester en moeder van een dochter. Gelijk na haar zwangerschapsverlof 4 jaar geleden is ze bij ons aan de slag gegaan in de werkplaats. Vanuit Koopman werd er goed meegedacht in de mogelijkheden als werkende moeder en als enige dame in het team.
"Ik vind het heerlijk tussen de mannen, iedereen past zich hier goed aan".

Automonteur was eigenlijk niet helemaal haar ding. Marianka ging veel mee met haar vader die in de landbouwsector werkt. Die machines en trekkers vond ze een stuk imposanter dus toen ze de vraag kreeg om als bedrijfswagenmonteur aan de slag te gaan hoefde ze daar niet lang over na te denken.

 

Marianka: “Ik heb de VMBO Autotechniek gevolgd en later MBO Landbouwtechniek. Later heb ik dit aangevuld met Bedrijfswagentechnicus en APK Keurmeester. Koopman biedt mij voldoende middelen om mij verder te ontwikkelen. We volgen regelmatig cursussen om actueel te blijven met de nieuwe technologieën. Nu volg ik bijvoorbeeld een cursus Terugwinnen Koudemiddelen.”

"

Mijn passie is dat onze auto’s veilig de weg op gaan en daar komt best veel bij kijken

Marianka van Soelen — allround monteur

Het onderhoud is uniek bij Koopman, we werken hier voornamelijk met onze eigen trucks en trailers, maar we repareren ook voor andere transportbedrijven. Het werk is zeer divers; autotransporters, bakwagens en verschillende types trucks. We kijken vooruit en ons streven is dat we de trucks het eerste half jaar niet terugzien in de werkplaats."

"In de werkplaats is iedereen welkom; je vindt hier een meubelmaker, een bouwvakker en automonteurs. We leiden je graag intern op en er is een gedreven praktijkopleider. Het is namelijk ook mogelijk om als BBL leerling bij ons aan de slag te gaan.

 

Koopman is een fijne werkgever waar je geen nummertje bent. Ze denken met je mee in oplossingen en er is maandelijks een teamoverleg."

 

"

Ik heb hier zeker mijn werkgeluk gevonden. Ik vind voldoende uitdaging en krijg alle vertrouwen om aan mooie projecten te werken en nieuwe systemen te ontdekken.

Marianka van Soelen — Allround Monteur