Michel van der Veen

Michel van der Veen

  • Familiebedrijf
  • Diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Wij kijken vooral naar wat jij nodig hebt!
"

Wij hebben de expertise om een chauffeur alles te leren over het vak Autotransport

Succesverhalen, die mogen verteld en gevierd worden natuurlijk! Zo ook die van Michel van der Veen (29 jaar uit Groningen).
Wat begon als een oriënterende stage voor zijn opleiding bedrijfskunde is uitgegroeid naar een functie als enthousiaste Quality Manager bij Koopman Autotransport in Noordhorn.

In 2016 is Michel met Taco Miedema (HSSE Coördinator) in contact gekomen voor een stage via een oproep bij de Hanze Hogeschool in Groningen. Zijn stageopdracht was om mee te werken aan het schrijven van het eerste sustainability rapport van Koopman. Met een prachtig resultaat en een duidelijk klik tussen beide is Michel bij Koopman gebleven met een baantje naast zijn Studie. Het onderwerp kwaliteit, innovatie en MVO past goed bij Michel en daarom is hij nu verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van het kwaliteits- en milieu managementsysteem binnen Koopman.

"

Respect voor mens en milieu zit in ons DNA, net als innovatie en de focus op continuïteit

Michel van der Veen — Quality Manager

Michel vertelt enthousiast over de handvaten die hij binnen Koopman krijgt aangereikt. Michel: "Bij Koopman krijg je de mogelijkheid om met grote mate van zelfstandigheid, vrijheid en vertrouwen je functie te bekleden en daarin te groeien. Ik mag hier meewerken aan mooie projecten ten behoeve van het MVO beleid, doelstellingen en bedrijfsprocessen. Een mooi voorbeeld is het opzetten van onze Masterclass Autotransport. Deze 3-weekse training krijgen chauffeurs aangeboden wanneer ze bij ons in dienst komen. Hiervoor heb ik samen met diverse collega’s de lesstof samengesteld, instructiefilmpjes gemaakt en inhoud gegeven aan de verschillende onderdelen, de zogenaamde modules. Hierin komt veiligheid, wet en regelgeving en laad en losprocedures aan de orde. Ook heb ik er voor mogen zorgen dat Koopman Autotransport nu een eigen ISO certificering heeft en heb ik mijn LEAN Yellow en Green Belt mogen behalen."

 

"Als liefhebber van mooie auto’s zit je bij dit mooie familiebedrijf goed. Dagelijks zie ik autotransporters vertrekken naar diverse plekken in West-Europa om auto’s te laden én te lossen. Het is geweldig om in mijn functie een bijdrage te mogen leveren om dit mogelijk te maken voor onze klanten. Daarbij staan de wensen en eisen van de klant centraal. Kwaliteit, maar ook duurzaamheid, zijn daarin essentieel."

"

Bij Koopman worden kansen geboden en daarmee dus de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Er is immers altijd ruimte voor verbetering.

Michel van der Veen — Quality Manager

Michel hoopt bij Koopman nog een hoop te bereiken. "In de eerste plaats een volwassen managementsysteem dat Koopman Autotransport in staat stelt te voldoen aan de eisen van belanghebbenden en daarmee ondersteuning biedt bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Maar natuurlijk hoop ik ook nog vaak bij te dragen aan het ontwikkelen van nieuwe projecten en initiatieven binnen Koopman. De Masterclass Autotransport is daar een uitstekend voorbeeld van."