Reidy

Reidy

  • Familiebedrijf
  • Diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Wij kijken vooral naar wat jij nodig hebt!
"

Ik ben heel blij dat Koopman mij deze kans heeft geboden

Reidy Alexander uit Amsterdam werkt alweer 10 jaar bij Koopman waarvan 7 jaar als automonteur. Van jongs af aan heeft hij een grote passie voor auto’s en als klein jongetje wist hij al alle automerken van elkaar te onderscheiden. Deze baan op de Koopman Car terminal in Amsterdam is voor hem dan ook op het lijf geschreven.

Voordat Reidy bij Koopman kwam werkte hij als technisch kwaliteitsmedewerker. Hij hield zich voornamelijk bezig met testen en keuren van huishoudelijke artikelen. Daarna kwam hij via een uitzendbureau terecht bij Koopman voor het checken van accu’s. Na drie jaar kwam hij in vaste dienst bij Koopman. Reidy: "Ik ben heel blij dat Koopman mij deze kans heeft geboden en dat ik hier mag werken met mijn grote passie, auto’s."

"

Ik ga vaak naar races toe en het is echt een droom om daar in de pit te mogen werken.

Reidy Alexander — automonteur

Na 2 jaar ROC in Amsterdam heeft Reidy zijn diploma automonteur bij Koopman mogen behalen. Hoe hij de toekomst ziet? "Ik wil me graag meer in de technische kant verdiepen." Hij wil graag doorgroeien tot 1e monteur en een cursus doen voor elektrische voertuigen. "Bij Koopman is dit allemaal mogelijk en wordt er ook aan andere dingen gedacht zoals werkkleding en veiligheidsschoenen. Elke ochtend starten we dag met koffie en een teamoverleg. Zo weet je altijd waar je aan toe bent."

 

Reidy is ook groot fan van de Formule 1 en Max Verstappen. "Ik ga vaak naar races toe en het is echt een droom om daar in de pit te morgen werken."

"

"Het leuke aan dit vak is de afwisseling. Het uitlezen van storingen, opsporen en verhelpen van problemen. Maar ook het onderhoud hoort hierbij, zoals banden wisselen, olie verversen en ruiterwissers vervangen."

Reidy Alexander — automonteur