Masterclass Autotransport

Masterclass Autotransport

  • 3 weken theorie & praktijk
  • 3-5 weken mentortraject
  • 1 jaar chauffeursbegeleiding

Toekomst als autotransport chauffeur

Chauffeur autotransport, een bijzonder beroep! Het is topsport binnen de transport en logistiek, een prachtig uitdagend vak. Een vakgebied waar wij veel ervaring in hebben en daarom zelf ook in opleiden. Sinds 2019 leiden wij autotransport chauffeurs op in een traject van circa 6 weken. 

Autotransport chauffeur

Autotransport chauffeur is een vak apart en wij leren je graag de kneepjes van het vak! Gedurende het opleidingstraject van autotransport chauffeur brengen wij jou alle facetten van het vak bij, zodat jij veilig en op de juiste manier aan de slag kan. Het opleidingstraject bestaat uit 3 onderdelen, opgebouwd in opeenvolgende onderdelen en oplopende moeilijkheidsgraad. Na 3 weken weet jij alles van autotransport en hoe je de weg op moet, om vervolgens daarna mee te draaien in de praktijk en je te laten begeleiden door ervaren en vakkundige mentoren. Zelfs een jaar lang krijg jij een mentor toegewezen die jouw aanspreekpunt is en wordt de planning aangepast op jouw ervaringsniveau.

Opleidingstraject

1.
Masterclass

Masterclass

In 3 weken leren wij jou alle facetten van het vak. Je maakt kennis met ons bedrijf, krijgt theorie en praktijk en na je 3e week ben jij klaar om het mentortraject in te gaan.

2.
Mentortraject

Mentortraject

In 3-5 weken leer jij alles in de praktijk onder begeleiding van een mentorchauffeur.

3.
Chauffeursbegeleiding

Chauffeursbegeleiding

Als beginnende autotransport chauffeur wordt de planning op jouw ervaring aangepast en krijg jij een jaar lang extra begeleiding voor vragen en advies die je tijdens het werk tegen komt.

Iets voor jou?

Jouw toekomst als chauffeur autotransport start bij Koopman! Het is een bijzonder beroep. Je mag de mooiste auto's laden en lossen, elke dag weer! Wat het beroep zo bijzonder maakt is dat je afwisselende werkzaamheden hebt. Je hebt nauw contact met je collega's op de planning, je rijdt elke dag weer met andere auto's waardoor de puzzel voor het laden en lossen elke dag weer een uitdaging is. Je rijdt in Nederland of in het buitenland en bent elke dag met je grootste passie, namelijk auto's, bezig.