Eerste Masterclass Koopman Cargo

Eerste Masterclass Koopman Cargo

02 november 2021

Een 'master-start' maken bij Koopman Cargo

 

Op 1 november is de eerste Masterclass van Koopman Cargo van start gegaan. Vier nieuwe collega's mochten deze aftrappen onder leiding van Bas Buchner (transport manager) en Rick Hazeleger (business analist) bij Koopman Cargo. 

 

In de Masterclass leren de chauffeurs alles wat zij nodig hebben om goed voorbereid aan de slag te gaan. Na een warm welkom van Harm Koopman (directeur Koopman Cargo en TransMission) vertellen we meer over wie Koopman is als werkgever. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers weten wie Koopman is en waar we voor staan, maar ook wat we willen uitstralen naar onze klanten. Onze Masterclass kennen jullie wellicht al van onze tak Autotransport. Hier leiden wij bestaande chauffeurs zelf op en stomen wij ze helemaal klaar voor dit specialistische vak. En met succes! We zetten dit daarom ook graag voort bij Cargo. Koopman is een van de weinige transportbedrijven in deze aanpak en daarom is dit best uniek.  

 

De Masterclass bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte. Tijdens de theorie verteld Rick alles over onze werkwijze, ons wagenparkbeheer, wet en regelgeving, veiligheid en milieu. In het praktijkgedeelte gaan de heren aan de slag met het aandocken van de trailer, aan en af koppelen en ladingen zekeren. 

Niet alleen nieuwe medewerkers krijgen bij aanvang een Masterclass, ook bestaande chauffeurs en partners willen we op deze wijze goed inwerken over werken bij Cargo. Zo blijven we klantgericht en betrouwbaar.

 

Bij Koopman Cargo transporteren we complete en gecombineerde ladingen door de hele Benelux met twaalf standplaatsen verspreid over Nederland.

Wil je meer weten over werken bij Koopman Cargo als chauffeur of onze actuele vacatures, neem dan contact op met onze recruiters Willemijn en Leanne.