Hiker talent gezocht in Zuid-Nederland!

Hiker talent gezocht in Zuid-Nederland!

21 februari 2021

Eén van de leukste vacature die er bestaat is de vacature van Hiker. In deze functie kun je, je werk ideaal combineren met je studie en andere bezigheden. Want wij plannen jou geheel naar jouw beschikbaarheid in!

 

Wat doe je als hiker bij Koopman Fleetforce?
Als hiker verplaats je lease of huur auto’s door heel Nederland. De ene keer breng je een auto naar een nieuwe rijder, de andere keer haal je een auto op om die vervolgens naar de volgende locatie te brengen. Het rijden van lease- en huurauto’s is dus je hoofdtaak. Daarnaast zul je de auto’s inspecteren op eventuele schades. Dit doe je met speciaal ontwikkelde apps via je eigen mobiele telefoon. Als hiker ben je dus niet alleen chauffeur, maar ook inspecteur.

 

Ben jij woonachtig in het zuiden van Nederland? Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan naast je studie en vind je auto rijden ontzettend leuk? Dan is de functie van hiker bij Koopman Fleetforce écht iets voor jou.

 

Als hiker ga je niet alleen in de mooiste leaseauto’s rijden, je komt ook in de top van het bedrijfsleven. De ideale kans voor jou om alvast te netwerken en kennis te maken met het bedrijfsleven. Op het moment dat je een auto hebt afgeleverd kan het zijn dat je nog even met het OV naar een volgende locatie moet afreizen. De ideale gelegenheid om te werken aan je studie opdrachten of nog even te studeren voor dat tentamen.

 

Het enige wat we van jou vragen is dat je minimaal 1 jaar je rijbewijs in je bezit hebt, goede rijervaring hebt opgedaan, een veilige en rustige rijstijl hanteert, representatief bent en het leuk vindt om zelfstandig op pad te gaan. Juist omdat je in de top van het bedrijfsleven komt vragen we van je om je aan de voor ons geldende dress code te houden: casual chique! Daar hoort een nette pantalon, een goed gestreken overhemd of blouse bij en nette schoenen mogen natuurlijk niet missen.

 

Solliciteren?
Heb jij al deze eigenschappen (en kleding volgens de dress code) in huis, ben je woonachtig in zuid Nederland en heb jij wel oren naar deze veelzijdig en flexibele bijbaan?

 

En daarna?
Na je sollicitatie zal je een e-mail ontvangen met daarin onder andere de chauffeurs manual. Daarin vind je nog veel meer informatie over de functie en worden als het goed is ál je eventuele vragen beantwoord. N.a.v. die mail kun je ook meteen een digitale kennismaking inplannen. De collega’s van Koopman Fleetforce in Putten zullen dan een digitale kennismaking met je inplannen en je voorzien van instructievideo’s via Whatsapp. Zijn we beiden dan nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je eenmalig uit om naar onze locatie in Putten te komen voor een chauffeursbijeenkomst met al je nieuwe collega’s. We zullen dan de werkzaamheden ter plekke nog eens toelichten en je een rondleiding geven, zodat je straks precies weet waar je moet zijn en wat je moet doen. Je contract ondertekenen is ook onderdeel van de bijeenkomst en zodra je handtekening staat kun je al meegenomen worden in de planning!

 

En dat allemaal natuurlijk coronamaatregelen proof! Eerst meer weten? Mail naar ikwordhiker@koopman.nl, app of bel naar: 0610007883. Solliciteren kan door naar vacatures Zuid-Nederland te gaan en daar op de voor jou geldende hiker vacature en de rode sollicitatie knop te klikken.