Speeddaten met Koopman

Speeddaten met Koopman

23 augustus 2021

In de transport & logistiek is een personeelstekort. Koopman springt daar op in en organiseert inloopdagen waar men kan speeddaten met Koopman. 

 

De maanden september en oktober staan in het teken van werken en leren bij Koopman. Op de diverse locaties door heel Nederland worden inloopdagen gehouden waar, door middel van een kijkje in de keuken, het meenemen van een CV en een speeddate met de juiste persoon, een weloverwogen keuze gemaakt kan worden om bij Koopman aan de slag te gaan. "Tijdens deze dagen kun je op een ongedwongen manier kijken wat het werk precies inhoudt, hoe je eventuele toekomstige werkplek eruit ziet en kun je vragen stellen aan medewerkers van Koopman. Zo krijg je gelijk meer gevoel bij de functie, de werkgever én je collega's.", aldus Leanne Dijk (corporate recruiter Koopman).

 

Meld je aan

"Kom bij ons speeddaten en ontdek of wij het werk bieden waar jij verliefd op wordt!" Speeddaten geeft de mogelijkheid om de persoon achter de CV te ontmoeten én het bedrijf achter de vacature. Voor beide partijen is een totaal beeld van een potentiële nieuwe collega of nieuwe werkgever gelijk duidelijk. Koopman heeft diverse vacatures vrij op diverse locaties; van vrachtwagen chauffeur tot BBL-er. Voor interesse in deze inloopdagen & speeddates is aanmelden mogelijk. Op deze manier wordt er alle tijd besteed voor alle vragen, rondleidingen en een goed gesprek. Lees meer over Speeddaten met Koopman.